Informatie
Het Acetaia-assortiment biedt vier soorten balsamico-azijn van Modena IGP met verschillende intensiteiten, elk ontworpen voor specifieke culinaire combinaties: van de Acetaia met 2 munten, ideaal voor delicate gerechten zoals groenten en vlees of vismarinades, tot de Acetaia met 5 munten, ook perfect op gegrild vlees en kazen. Alle producten zijn gemaakt met gekookte most en wijnazijn en hebben de kenmerkende intens bruine kleur, met een aanhoudende geur en een evenwichtige, bitterzoete smaak.
Productdetails
Uiterlijk: duidelijk
Kleur: Intens bruin
Geur: Intens en aanhoudend, aangenaam azijnachtig en karakteristiek
Smaak: Aangenaam bitterzoet, evenwichtig
Dichtheid: 1.35
Zuurgraad: 6%
Heerlijk bij:
gekookte of gegrilde groenten
Zalm
Pizza
risotto
gegrild wit en rood vlees
schaaldieren
kaviaar
vis
kazen
fruitsalades