Informatie
De Balsamico Azijn IGP uit het Acetaia assortiment biedt een aantal varianten Balsamico uit Modena met verschillende intensiteiten, elk ontworpen voor specifieke culinaire combinaties.
Acetaia 3 munten (9 jaar) is ideaal en ontworpen voor rood vlees, maar de balans en de zoetzure toon passen ook perfect bij vis en groenten en passen ook uitstekend in salades.
Alle producten zijn gemaakt met gekookte most en wijnazijn en hebben de kenmerkende intens bruine kleur, met een aanhoudende geur en een evenwichtige, bitterzoete smaak.
Productdetails
Uiterlijk: duidelijk
Kleur: Intens bruin
Geur: Intens en aanhoudend, aangenaam azijnachtig en karakteristiek
Smaak: Aangenaam bitterzoet, evenwichtig
Dichtheid: 1,25 (middelhoog)
Zuurgraad: 6%
Heerlijk bij:
gemengde salades of salades op basis van eieren of tonijn
gemarineerd vlees of vis
wit en rood vlees
vis
kazen
plantaardige omeletten