Informatie
Deze 15 jaar oude balsamico uit Modena is een ware traktatie! Hij is dik, stroperig en zoet van smaak. Wij eten graag een lauwwarme salade van veldsla en licht aangebakken biefstuk of eendenborst. Deze balsamico is hier de ideale begeleider bij. Door zijn volle smaak en het hele lichte zuurtje is hij ook prima te gebruiken bij verschillende soorten kaas en salades. Probeer hem eens in combinatie met wat verse vijgen en oude brokkelkaas. Of ga voor een dessert van yoghurtijs met verse frambozen en wat van deze Italiaanse lekkernij erover.
BALSAMICO MUNTEN
De verpakking ziet er volgens ons ook ontzettend lekker uit. De munten aan de voorzijde geven aan hoeveel jaar de balsamico heeft gerijpt. Iedere munt staat voor een rijping van drie jaar op houten vaten. Op deze verpakking blinken vijf munten, wat dus aangeeft dat hij maar liefst 15 jaar gerijpt heeft. Een echte balsamico uit Modena, vol geschiedenis en kracht.