olijfoliestore.nl reviews

9.3/10

We horen graag je mening! Laat zelf een review achter hier of hier.

Léon

17-06-2019

Goede keus aan hele goede olie

Frank

09-05-2019

Hallo.Prima afhandeling.Heerlijke olijfolie thuis gekregen maar was perongelijk verkeerde flesje.Zonder problemen opgelost en prima advies gekregen over een nog betere kwaliteit.Helemaal top!!! Gr.Frank

Manolo

12-09-2018

Geweldig dat lekkere Spaanse en Italiaanse olijfolie nu ook in NL beschikbaar is. In Spanje ontdekt, Olijfoliestore.nl heeft hem gewoon!

Daan

31-08-2017

prima service

Elly

28-08-2017

Prima service! Snel geleverd en keurig verpakt. Zo kunnen we toch de heerlijke olijfolie, die we in Spanje hebben ontdekt, blijven gebruiken.

Wouter

07-08-2017

Echte kenner met liefde voor het product. Levering was snel en volledig naar wens! Aanrader!

Tevel

06-06-2017

Goed advies, zeer gepassioneerd met product bezig, veel kennis.

Raymond

23-02-2017

Hadden 3 soorten Masia El Altet olijfolie besteld en kwamen toen we de doos open maakte erachter dat er 2 dezelfde in zaten ipv de 3 verschillende die we besteld hadden.En juist diegene die we heel graag wilde zat er niet bij,dus een mailtje gestuurd en er werd dezelfde avond nog terug gemaild en gebeld dat ze het gingen oplossen. Inmiddels hebben wij de fles olijfolie binnen gekregen,wat een super service zeg van jullie .

Golf

14-11-2016

Lekkere olijfolie snelle levering

Manuella

19-05-2016

Prima

Desi

23-05-2016

Geen goede after sales!

Peter

18-05-2016

Ruim assortiment met de best gekwalificeerde olie

Piet

16-11-2014

Goede olijfolie en snel geleverd

Ronald

26-08-2014

De olie geproefd in Sicilie en gelukkig te koop in NL. Goede prijs voor deze flessen. Bij de delicatessenzaken zijn deze flessen veel duurder

VML

22-07-2014

Hemelse olijfolie!

Paulien

22-07-2014

Uitstekende service!

YH

22-07-2014

Besteld en twee dagen later netjes bezorgd. Ik had deze in Italie geproefd, heerlijk

Tony

22-07-2014

Wat een geweldige italiaanse olie zeg!

TH

21-07-2014

Blij dat deze eindelijk in NL te koop is

Alex

13-07-2014

Snel, betrouwbaar, heerlijke olijfolie. Zoals gezegd voor mij de lekkerste die er te vinden is

Lianne

13-07-2014

Prima service en leverancier van een uitstekend product!

AB

11-07-2014

Prima!

MJJ

10-07-2014

Echt ontzettend goede olijfolie!

Versluis

10-07-2014

Prima service

Iwan

10-07-2014

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en thuis bezorgd.

Robin

10-07-2014

Goed!

Marc

10-07-2014

Deze olijfolie is écht een verrassing. Heb al vele (en veel duurdere soorten) geproefd, maar Planeta stijgt daar ver bovenuit. Als je dit geproefd hebt, begrijp je de obsessie die Agoods op de website beschrijft op de pagina 'Over ons'! Écht een aanrader dus!

Richard

10-07-2014

Snelle bezorging van deze heerlijke olijfolie. Wij gebruiken geen andere olijfolie meer

Thijs

09-07-2014

Wat een waanzinnige olijfolie!

Peggy

08-07-2014

Uitstekend

Meijk

08-07-2014

Helder en duidelijk aanbod. Makkelijk te bestellen. Ik had de olie een paar dagen later in huis.

B&M

08-07-2014

Goede ervaring!

Rob

08-07-2014

Wat een lekker olie

Martijn

26-05-2014

Snelle response van de webshop en een waanzinnige prijs/kwaliteit verhouding. Dergelijk kwaliteit kon ik zomaar vinden.

Anoniem

29-04-2014

Een erg fijne service, snelle levering en bijzonder lekkere olijfolie! Ik bestel hier zeker nog een keer!