Informatie
TreFórt is de Grand Cru en echte uitmuntendheid van Paolo Bonomelli, uit het noorden van Italie rondom het Gardameer.
TreFórt is het resultaat van ons "doorlopende project van de boerderij", gestart in 2001 door Paolo Bonomelli in samenwerking met gespecialiseerde landbouwkundigen, om twee waardevolle cultivars te herstellen en te valoriseren: Trep en Fort.
TreFórt wordt geproduceerd uit een selectie van de beste partijen extra vergine olijfolie van olijfvariëteiten Trep en Fortdie en hebben de beste resultaten hebben behaald in analyses uitgevoerd door geaccrediteerde laboratoria en gecertificeerde proefpanels aan het einde van elke olijfoliecampagne.
Bestemd voor een exclusieve klantenkring, "Sua Eccellenza TreFórt" en wordt eigenlijk alleen verkocht op bestelling.
Italië's meest bekroonde extra vierge olijfolie ter wereld in 2019, 2017 & 2016 op de “The EVOO World Ranking” en de ranglijst van "'S WERELDS BESTE OLIJFOLIE" in 2017 en 2016.
Wij hebben een aantal flesjes weten te bemachtigen, op is op!
De olijfolie wordt geleverd in een mooie geschenkdoos