Waarom de beste van de wereld ?

Ik wil graag wat toelichten hierover.

Al meer dan 15 jaar ben ik verliefd op goede olijfolie en vind ik het ondergewaardeerd product in Nederland. Vanaf mijn eerste aanraking met goede olijfolie heb ik altijd wel een fles in de keuken gehad die ik exclusief gebruikte voor salades, brood, pasta, groentes etc. Ik hield een fles apart om in te bakken en die kwam gewoon van de supermarkt. De goede flessen kocht ik bij een delicatesse winkel of nam ik mee uit het buitenland. Maar welke nu echt goed was, en tegen een schappelijke prijs?

De Planeta was mijn eerste aanraking met een olijfolie die goed betaalbaar was. Ik kocht een paar dozen om eea uit te proberen en weg te geven aan vrienden en familie. Maar erg bekend was deze ook niet. Toevallig stuitte ik op de site Word's Best Olive Oils, en haalde hier een aantal flessen van naar Nederland voor de verkoop. Daar bleek toch veel vraag naar te zijn, omdat dit dus gewoon merken zijn, die blijkbaar door veel mensen gewaardeerd worden.

Ik weet ook dat er heel veel olijfboeren zijn, waarvan er echt heel veel olijfolie van extreme kwaliteit produceren. Maar ze zullen niet hun olie aanbieden aan testpanels, en blijven ze onbekend. Dat heeft ook weer zijn charme.

Daarom verkoop ik deze olijfolie, gewoon op merk, daar zoeken mijn klanten op.

olives.jpg

Delen met vrienden