Waarom de beste van de wereld? – olijfoliestore.nl
Meteen naar de content

Bekijk ook onze combideals

Gratis verzending vanaf € 49,95 binnen NL

Voor 21.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Verzending ook naar België en Duitsland

Neem contact op

Waarom de beste van de wereld?

Waarom de beste van de wereld?

Ik wil graag wat toelichten hierover.

Al meer dan 15 jaar ben ik verliefd op goede olijfolie en vind ik het een ondergewaardeerd product in Nederland.

Vanaf mijn eerste aanraking met goede olijfolie heb ik altijd wel een fles in de keuken gehad die ik exclusief gebruikte voor salades, brood, pasta, groentes etc. Ik hield een fles apart om in te bakken en die kwam gewoon van de supermarkt. De goede flessen kocht ik bij een delicatessenwinkel of nam ik mee uit het buitenland. Maar welke nu echt goed was, en tegen een schappelijke prijs?

De Planeta was mijn eerste aanraking met een olijfolie, die goed betaalbaar was. Ik kocht een paar dozen om eea uit te proberen en weg te geven aan vrienden en familie. Maar erg bekend was deze ook niet. Toevallig stuitte ik op de site 'Word's Best Olive Oils', en haalde hier een aantal flessen van naar Nederland voor de verkoop.

Daar bleek toch veel vraag naar te zijn, omdat dit dus gewoon merken zijn, die blijkbaar door veel mensen gewaardeerd worden.

Ik weet ook dat er heel veel olijfboeren zijn, waarvan er echt heel veel olijfolie van extreme kwaliteit produceren. Maar ze zullen niet hun olie aanbieden aan testpanels, en blijven zo onbekend. Dat heeft ook weer zijn charme.

Daarom verkoop ik deze olijfolie, gewoon op merk, daar zoeken mijn klanten op.